Arbeidsliv

Hyppig bruk av video for å planlegge og navigere har alltid vært den foretrukne måten å kommunisere for såkalte «gamere». Næringslivsledere burde la seg inspirere, mener Nina Torjesen.

Dette kan næringslivsledere lære av gamere

Mange ansatte kvier seg for å øke bruken av videomøter. Nina Torjesen i Evry mener arbeidsgivere bør vurdere å belønne ansatte som erstatter flyreiser med virtuelle møter.

Publisert Sist oppdatert

Forretningsrådgiver i Evry, Nina Torjesen, skriver i et innlegg i Dagens Næringsliv at en betydelig del av nordmenns flyreiser som skyldes møteaktivitet kan reduseres med videomøter.

Hyppig bruk av video for å planlegge og navigere har alltid vært den foretrukne måten å kommunisere for såkalte «gamere» - folk som spiller sammen og mot hverandre i det virtuelle rom.

Hun skriver videre at norske arbeidsgivere må «tilrettelegge for en ny møtekultur der videomøter er like verdiskapende som å møtes fysisk».

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS