Arbeidsliv

Avdelingsleder i Fellesforbundet Djevat Hisenaj sier de faste ansatte i hotell- og restaurantbransjen må vernes. Bransjen er fra før preget av mye deltid, innleide ansatte og midlertidig ansatte. Mange hoteller og restauranter er stengt som følge av koronakrisen. Her fra en kafé i Oslo, hvor kundene blir best om å holde en meters avstand fra hverandre.

Fellesforbundet frykter selskaper vil bruke permitteringer til å kvitte seg med ansatte

Avdelingsleder i Fellesforbundet Djevat Hisenaj frykter hotell- og restaurantnæringen bruker permitteringene under koronakrisen til å bli kvitt fast ansatte.

Publisert Sist oppdatert

– Ved tidligere virus og under finanskrisen har de kuttet. Hver gang har de kuttet årsverk av faste stillinger og erstattet med deltid og midlertidige stillinger. Denne gangen skal vi være enda mer på vakt, sier Djevat Hisenaj til Klassekampen.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 750,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2835,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 205,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2400,-

KJØP

Powered by Labrador CMS