Arbeidsliv
Avdelingsleder i Fellesforbundet Djevat Hisenaj sier de faste ansatte i hotell- og restaurantbransjen må vernes. Bransjen er fra før preget av mye deltid, innleide ansatte og midlertidig ansatte. Mange hoteller og restauranter er stengt som følge av koronakrisen. Her fra en kafé i Oslo, hvor kundene blir best om å holde en meters avstand fra hverandre.
Fredrik Hagen / NTB scanpix
Fellesforbundet frykter selskaper vil bruke permitteringer til å kvitte seg med ansatte
Avdelingsleder i Fellesforbundet Djevat Hisenaj frykter hotell- og restaurantnæringen bruker permitteringene under koronakrisen til å bli kvitt fast ansatte.
– Ved tidligere virus og under finanskrisen har de kuttet. Hver gang har de kuttet årsverk av faste stillinger og erstattet med deltid og midlertidige stillinger. Denne gangen skal vi være enda mer på vakt, sier Djevat Hisenaj til Klassekampen.
Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd
99,- 750,-
KJØP
Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd
2835,-
KJØP
Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd
1,- 205,-
KJØP
Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd
2400,-
KJØP
Nylige artikler
Equinor bestrider forelegg fra Økokrim – vil ta saken til retten
Husbanken: Bostøtten dekker mindre av boutgiftene enn før
KI-utvalg slår alarm: Vil skrote hjemmeeksamen
Stor mangel på tilrettelagte boliger: Utbyggerne kvier seg, kommunene mangler penger
Norge mangler en boligplan for eldrebølgen
Mest leste artikler
Slakter eget slagord
Forbundsleder Lill Sverresdatter Larsen i NSF varsler flere søksmål for overtidsbetaling til deltidsansatte sykepleiere
Digitaliseringsminister Karianne Tung om kunstig intelligens: En vekker for Norges digitale fremtid
Økende arbeidsledighet blant unge: Er arbeidslivet tilpasset Gen Z?
Lise Lyngsnes Randeberg: Unge arbeidstakere i advokatbransjen jobber ulovlig mye