Arbeidsliv

Fire tabber som kan ødelegge karrieren

Noen tabber er verre enn andre i jobbsammenheng. Og sikter du mot en lederkarriere finnes det enkelte tabber som kan være vanskelig å komme helskinnet ut av i form av videre karriereløft. Trøsten er at de kan unngås.

Publisert Sist oppdatert

Du har akkurat fått nye lederoppgaver på jobben, og ligger an til en pen karriere i årene som ligger framfor deg. Toppledelsen har tro på deg, og arbeidslivet smiler.

Dessuten, alle kan gjøre feil, og sjefen din har sikkert sagt at «den som aldri tar risiko og gjør en feil, vil aldri lære og aldri komme videre». Vel, om ikke sjefen har sagt det, har du helt sikkert hørt det på en konferanse eller lest det i en blogg eller i en avis…

Men det er noen tabber som ikke blir tilgitt like lett. De er faktisk nokså vanlige, og de har ødelagt karrierer, skriver Forbes. Trøsten er at de lett kan unngås.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS