Arbeidsliv

Administrerende Olaf H. Thommessen (52) i Bedriftsforbundet mener tiden er kommet for å ta de vanskelige valgene i forhold til sykelønnsordningen.

Håper sykelønn blir valgkamptema

Bedriftsforbundets Olaf H. Thommessen kaller sykelønnsordningen «den store elefanten i rommet» og håper den blir tema i valgkampen foran stortingsvalget i 2021.

Publisert Sist oppdatert

Den tidligere Venstre-politikeren Olav H. Thommessen leder Bedriftsforbundet, en arbeidsgiverorganisasjon for rundt 5.000 små og mellomstore bedrifter med om lag 25.000 ansatte.

Endelig rom for diskusjon

– Det beste med forslagene fra Sysselsettingsutvalget er at det adresserer utfordringene etter at vi i mange år har stanget hodet i veggen i diskusjonene med LO og NHO. Nå er det endelig rom for å diskutere sykelønn. Sykelønn er den store elefanten i rommet når det gjelder arbeidsliv og velferd, sier Thommessen.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler digitalt og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS