Arbeidsliv

– Jeg har tidligere hatt en god opplevelse med privatetterforsker, som blant annet hjalp meg å løse en konflikt på min tidligere arbeidsplass.

Kan jeg leie inn en privatetterforsker for å få bekreftet eller avkreftet min mistanke?

Juristene svarer.

Publisert Sist oppdatert

Spørsmål: Jeg er sjef i et nylig oppstartet firma som leverer ulike «frokostpakker» hjem til folk. Jeg har tre ansatte, og alle tre har vært med fra starten. Jeg har derfor gitt dem ganske vidt spillerom når det kommer til pakking av produkter og leveringen av disse.

De siste ukene har jeg imidlertid oppdaget at en del matvarer forsvinner fra lageret. Antall bestillinger vi får inn går ikke opp i forhold til hva vi må bestille av varer. Jeg regner naturligvis med noe svinn, men ikke så mye som jeg har hatt i det siste.

Mistanken min ble denne uken forsterket når en av ansatte opplyste meg om at de hadde sett en annen ansatt pakke ekstra leveringer. Han hadde også sett at disse leveringene stod igjen i bilen etter at vedkommende var ferdig med leveringsruta si.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS