Arbeidsliv

Denne julen setter ODEON kino opp klassiske julefilmer hvor virksomheter kan bestille hele kinosalen for sine ansatte. Her kan de få servering fra naborestauranter og tilgang til bar under filmen.

Klassisk julefilm med servering og en meter avstand

Flere aktører kommer nå på banen for å tilby bedrifter alternative julebord under pandemien. Hva med å ta med hele bedriften på kino?

Publisert Sist oppdatert

Julebord har tradisjoner helt siden middelalderen. I dag er det nok stadig færre som først og fremst ser på julebordet som den ene muligheten man har for å spise seg gode og mette på fet mat og drikke seg litt på en snurr på arbeidsgivers bekostning.

Men det andre elementet, det sosiale, står like sterkt. Ikke minst når det blir mørkt ute og sosiale møteplasser flytter innendørs. Med korona og hjemmekontor blir det ikke mindre grunn til å treffes, «bonde» og senke skuldrene sammen med nye og gamle kolleger.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS