Arbeidsliv

INKLUDERINGSDUGNAD: Ringer i Vannet er NHOs bidrag til regjeringens inkluderingsdugnad. Bildet viser statsminister Erna Solberg, finansminister Siv Jensen og kulturminister Trine Skei Grande under oppstartkonferansen for inkluderingsdugnaden i juni.

Nav skal lære av NHO

Ved årsskiftet gikk startskuddet for et nytt samarbeid mellom NHO og Nav, basert på erfaringene med NHOs rekrutteringsstrategi Ringer i Vannet. Navs mål er å komme tettere på arbeidsgiverne.

Publisert Sist oppdatert

Rekrutteringsstrategien Ringer i Vannet er NHOs flaggskip i bestrebelsene på å få folk utenfor arbeidslivet i jobb. Om lag 600 mennesker får årlig jobb gjennom denne satsingen, som er et samarbeid mellom NHOs medlemsbedrifter og arbeidsinkluderingsbedriftene som er organisert i NHO.

Ringer i Vannet-metodikken tar utgangspunkt i arbeidsgivers behov for arbeidskraft og innebærer tett oppfølging av både arbeidsgiver og kandidat både før, under og etter ansettelse.

Samarbeidsprosjekt

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS