Arbeidsliv

Returkraft AS har inngått sluttavtale med sin tidligere direktør. I den fraskriver han seg retten til å anke tingrettsdommen i oppsigelsessaken fra oktober i år. Foto: Returkraft AS

Returkraft har inngått sluttavtale med oppsagt direktør

Avfallsselskapet Returkraft AS i Kristiansand og tidligere direktør Odd Terje Døvik har inngått sluttavtale etter at Døvik nylig tapte oppsigelsessaken. I den fraskriver han seg retten til å anke, selv om han ikke er enig i dommen.

Publisert Sist oppdatert

11. mars i år ble Odd Terje Døvik, administrerende direktør i Returkraft AS, sagt opp av sitt styre. Han mente at oppsigelsen var ugyldig, og gikk til sak mot selskapet. I tillegg til at han ville ha oppsigelsen kjent ugyldig, krevde han erstatning og lov til å fortsette i stillingen som daglig leder.

Som Dagens Perspektiv skrev tidligere, tapte Døvik saken i Agder Tingrett. Retten mente i sin domsslutning fra 5. oktober at oppsigelsen ikke var usaklig. Han fikk dermed ikke komme tilbake til selskapet. I tillegg ble han dømt til å betale både egne og selskapets saksomkostninger.

Fortsatt uenig

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS