Arbeidsliv

HAR TAPT MOT DE STORE: Små og ideelle aktører er invitert til konkurranse om å levere tiltak for unge til Nav. Men de har tapt mot store, etablerte leverandører av Nav-tiltak.

Små og ideelle aktører utkonkurrert av kommersielle storkonsern

Nav inviterte små og ideelle aktører til konkurranse om å bli leverandør av tiltak for unge, men ingen nådde opp. Store kommersielle selskaper har kapret to av tre finaleplasser.

Publisert Sist oppdatert

I august i år gikk Nav ut med en invitasjon til nystartede bedrifter, ideelle aktører og andre mindre virksomheter om å delta i en konkurranse der førstepremien var å komme inn i varmen som leverandør av arbeidsmarkedstiltak til Nav.

– For at vi i Nav skal kunne utvikle stadig bedre tjenester, trenger vi nytenkningen og innovasjonskraften som er i oppstartsbedrifter, eller hos andre, mindre aktører, sa Nav-direktør Hans Christian Holte i en pressemelding om konkurransen 20. august.

Konkurransen gjelder prosjektet «Unge på vei til jobb» og går ut på å presentere nye løsninger for å hindre utenforskap blant unge.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS