Arbeidsliv

Stortingspresident Masud Gharahkhani viser sin støtte til #Arnekampanjen ved å bytte navn til Anne.

Stortingspresidenten har byttet navn til Anne

Stortingspresident Masud Gharahkhani har byttet navn til Anne på LinkedIn for å støtte #Arnekampanjen.

Publisert Sist oppdatert

LEST OM LEDELSE. Arnekampanjen er en leken og utradisjonell måte å skape oppmerksomhet rundt et alvorlig tema, nemlig likestilling og mangfold i arbeidslivet, helt opp til toppen.

– For å få dette til, må vi øke oppmerksomheten rundt dette. Vi er derfor så glade for å få med oss så mange menn til å bytte navn til Anne, skriver Jannicke Bakke-Olsen som står bak Arnekampanjen.

Flere studier peker på at likestilling og mangfold fremmer innovasjon, bedrer beslutningsprosesser, gir økt produktivitet, bedre risikostyring blant annet. Det gjør visst også positive ting for arbeidsmiljøet.

– Bra jobba alle Arner og Anner som er med på å opplyse om at arbeidslivet er ubalansert, og at det kan og vil vi gjøre noe med. Det er viktig med rollemodeller. Dersom du ser noen som har fått til noe du ønsker deg selv, er det lettere å ta steget ut i det ukjente. Vi heier på Anne Gharahkhani, skriver hun.

Høyre-leder Erna Solberg har tidligere byttet navn til Arne på Linkedin og det samme har også Anita K. Traaseth og hundrevis av andre.

Powered by Labrador CMS