Arbeidsliv

Fire av ti selskaper er bekymret for de ansattes velbefinnende og jobbtilfredshet, viser undersøkelse. Koronapandemien har utsatt ansatte for mye stress og bekymring, påpeker HR-selskapet SD Worx, som står bak undersøkelsen.

Utilfredse ansatte er bedriftenes største bekymring

Seks av ti arbeidstakere føler jevnlig at arbeidet er stressende og mentalt belastende, viser internasjonal undersøkelse. Å styrke jobbtilfredsheten er bedriftenes HR-utfordring nummer én.

Publisert Sist oppdatert

Å tiltrekke seg de rette talentene og sørge for at de ansatte er fornøyd med arbeidssituasjonen og utviklingsmulighetene på jobben. Det er blant de største utfordringene for europeiske bedrifter i dag, ifølge en ny undersøkelse.

I undersøkelsen «The Future of Work and People» har 3.000 selskaper i 14 europeiske land, deriblant Norge, svart på hva de anser som de største HR-utfordringene i tiden framover. Undersøkelsen er utført av IPSOS på vegne av HR-selskapet SD Worx (tidligere Aditro).

Bekymret for jobbtilfredshet

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS