Ledelse

Oslo Børs.

Toppsjefene i de 50 største selskapene på Oslo Børs 2018

Se hvem som har blitt byttet i året som gikk, og se oversikten over alle sjefene i de største selskapene på børsen.

Publisert Sist oppdatert

Fullstendig oversikt over toppsjefene i de 50 største selskapene nederst i artikkelen

LES OGSÅ:

I løpet av 2018 skiftet 6 av de 50 største selskapene på Oslo Børs ut toppsjefen. Nedenfor ser du hvem som sluttet og hvem som ble ansatt.

Borr Drilling

UT: Simon Johnson
INN: Svend Anton Maier

Svend Anton Maier har jobbet i Borr Drilling siden desember 2016. Han overtar toppjobben i Borr Drilling etter Simon Johnson, som gikk av etter oppkjøpet av Paragon Offshore.

EVRY

UT: Björn Ivroth
INN: Per Hove

I august 2018 varslet Björn Ivroth at han ville gå av med pensjon. I november ble konserndirektør Per Hove hans etterfølger. Hove ble ansatt i Evry i 2015 og har erfaring fra ulike it-selskaper.

FLEX LNG

UT: Jonathan Cook

INN: Øystein M. Kalleklev

Jonathan Cook sluttet i slutten av mai. Marius Hermansen gikk inn som midlertidig toppsjef inntil finansdirektøren i Flex LNG, Øystein M. Kalleklev ble ansatt i august.

NORWEGIAN PROPERTY

UT: Svein Hov Skjelle
INN:Bent Oustad
Svein Hov Skjelle gikk til Betonmast Hæhre, og ble etterfulgt av Bent Oustad, som har vært partner i meglerhuset ABG Sundal Collier, der han ledet eiendomssatsingen.

SALMAR

UT: Trond Williksen
INN: Olav-Andreas Ervik

Trond Williksen gikk av grunnet sykdom, og er nå tilknyttet Kverva - investeringsselskapet som er hovedeier i SalMar. Etterfølger Olav Andreas Ervik har siden 2014 vært konserndirektør for oppdrett i SalMar.

SCHIBSTED

UT: Rolv Erik Ryssdal
INN: Kristin Skogen Lund

Schibsted splittes i to, og Rolv Erik Ryssdal er sjefen for det nye rubrikkselskapet utenfor Norden. Kristin Skogen Lund, tidligere NHO-sjef, har overtatt konsernsjefstillingen.

 
Powered by Labrador CMS