Ledelse

Samle medarbeiderne og gå gjennom hva som har hendt etter at pandemien brøt ut. Hva har fungert bra og hva har fungert mindre godt?

5 råd for å samkjøre teamet igjen

Når noen er glade for å være tilbake på kontoret mens andre helst vil fortsette å jobbe hjemmefra, kan det være en utfordring å få «samlet» gruppa igjen.

Publisert Sist oppdatert

LEST OM LEDELSE. Dette sier organisasjonspsykolog Jonas Mosskin til den svenske arbeidsmiljøavisen Arbetsliv. Han gir i avisen følgende tips for å få «samlet» arbeidsgruppa igjen.

  • Samle medarbeiderne og gå gjennom hva som har hendt etter at pandemien brøt ut. Hva har fungert bra og hva har fungert mindre godt?

  • Gå sammen med virksomhetens hensikt og mål sammen med medarbeiderne. Snakk om hvordan dere vil oppnå dem.

  • Snakk med hver enkelt medarbeider om deres individuelle behov og forutsetninger i arbeidet framover.

  • Skap en struktur for hvordan arbeidet skal bedrives framover, for eksempel hvilke møter man bør delta på fysisk og hvilke som kan foregå på skjerm fra hjemmekontor.

  • Ikke undervurder det sosiale behovet. En «kick-off» kan være en bra måte å sveise sammen medarbeiderne på, samt å skape energi og engasjement for framtiden.

Avtal struktur

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler digitalt og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS