Ledelse

Pandemien vil dessverre være den enkeltfaktor som påvirke de små og mellomstore bedriftene også i 2022. Det kommer vi ikke utenom, sier Jørund Rytman, administrerende direktør i SMB Norge.

− Alt blir skjøvet på

Mindre virksomheter står nærmest og tripper i påvente av den neste pressekonferansen om tiltak. Man tør ikke hente tilbake permitterte ansatte eller gjøre nødvendige investeringer.

Publisert Sist oppdatert

− Alt blir skjøvet på, og det er klart at det har stor påvirkning bedriftene. Pandemien vil dessverre være den enkeltfaktor som påvirke de små og mellomstore bedriftene også i 2022, ikke minst hvordan den påvirker forutsigbarheten til bedriftene. Det kommer vi ikke utenom, sier Jørund Rytman, administrerende direktør i SMB Norge.

− Omstillingsevne har vært en utrolig viktig faktor gjennom hele pandemien og det vil nok være et helt sentralt tema for mange bedriftsledere, også i året som ligger foran oss, fortsetter Rytman.

Han viser til at mange små og mellomstore bedrifter har måttet tenke nytt og kreativt for å skape nye inntektsstrømmer og sikre likviditeten, når samfunnet rundt har vært så lenge i en unntakstilstand at «det nesten fremstår som den nye normalen».

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS