Ledelse

– Hvis man driver med kunst er det en vesentlig del av oppgaven å åpne nye dører for folk, for publikum, og få dem til å se ting på nye måter, sier teatersjef ved Det Norske Teatret, Erik Ulfsby.

Besserwisseren

Teatersjef Erik Ulfsby: Jeg blir sliten av å gjøre lite eller ingen ting. Et ordtak sier: Skal du få det gjort, så spør en som har mye å gjøre. Jeg blir ikke sliten av antall timer. Det jeg blir sliten av, er når ting ikke betyr så mye.

Publisert Sist oppdatert

Krevende oppgaver er inspirerende. Jeg liker ambisiøse mål. President Kennedy sa noe i retning av: By the end of this decade we will put a man on the surface of the moon. Not because it is easy, but because it is hard…

Det Norske Teatrets frontmann, Erik Ulfsby, liker å påta seg vanskelige oppgaver.

– Jeg har møtt mennesker som svarer når noen kommer med en ide: Men blir ikke det vanskelig, da? Jo, selvfølgelig blir det vanskelig. Men vi møtes vel ikke her for å gjøre enkle ting?

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS