Ledelse

De ansatte velger sjefen

For tiende år på rad er Devoteam nominert til Danmarks beste arbeidsplass. Her får de ansatte selv velge hvem som skal være sjef.

Publisert Sist oppdatert

I konsulentselskapet Devoteam i Danmark bestemmer de ansatte selv hvem de vil ha som sjef og hva de skal gjøre, melder Business.dk. Samtidig er selskapet nå nominert til prisen som beste, danske arbeidsplass for tiende år på rad. Det skriver E24.no.

– Når folk selv får lov til å velge hva de gjør, så synes de at det er gøy. Det er ikke noe de er satt til fra oven, det er en av årsakene til at Devoteam har opprettholdt veksten under krisen, sier Peter Beyer, næringslivsforsker ved Copenhagen Business School til Business.dk..

Én gang i året får de 130 ansatte velge seg en personalsjef. Selskapet har heller ingen stillingstitler innad i bedriften.

– Vi har konsulenter, seniorkonsulenter, prosjektsjefer og partnere som betegnelser vi bruker overfor kunder, så de vet hvilken erfaring en medarbeider har. Men internt foregår våre prosesser i team, som kan ledes av så vel en konsulent som en partner, sier Søren Nielsen, som er partner i Devoteam.

Powered by Labrador CMS