Ledelse

54 prosent av de spurte i en svensk undersøkelse sier at deres sjef har opptrådt meget bra eller bra under koronapandemien.

De fleste mener sjefen har taklet pandemien bra

Et flertall er fornøyd med hvordan deres sjef har opptrådt under pandemien. Mange har fått et bedre forhold til sjefen enn før, viser svensk undersøkelse.

Publisert Sist oppdatert

LEST OM LEDELSE. Koronapandemien har bydd på store utfordringer for både for ledere og ansatte. Påbud om hjemmekontor og andre smitteverntiltak har tvunget fram digitale løsninger. Det fysiske møtet på arbeidsplassen mellom ledere og ansatte har i stor grad blitt erstattet av fjernledelse.

Mer enn halvparten av arbeidstakerne mener at ledere har håndtert denne situasjonen bra, viser en undersøkelse ManPowerGroup har gjort i Sverige.

Mange har til og med fått et bedre forhold til sjefen etter koronautbruddet, viser undersøkelsen som er omtalt i det svenske magasinet Chef.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler digitalt og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS