Ledelse

Små justeringer av e-postbruken din kan spare deg verdifull tid og minimere konflikter, skriver ledelsesrådgiver og forfatter Dana Brownlee i Forbes Magazine.

E-postene du aldri må sende

Det er flere feller å gå i når du skriver e-post. Her er 5 råd for å unngå å kaste bort tid og skape frustrasjon hos mottakerne.

Publisert Sist oppdatert

LEST OM LEDELSE. Når vi sitter på hvert vårt hjemmekontor og stort sett holder kontakt digitalt, kan det være ekstra lurt å tenke på hvordan du kommuniserer effektivt, blant annet på e-post.

Ugjennomtenkte e-poster kan skape misforståelser eller frustrasjon hos dine kolleger, eller du kan oppleve at innholdet i e-posten rett og slett ikke blir lest.

– Små justeringer av e-postbruken din kan spare deg verdifull tid, minimere konflikter og til og med gjøre deg bedre likt på arbeidsplassen, skriver ledelsesrådgiver og forfatter Dana Brownlee i Forbes Magazine.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS