Ledelse

Administrerende direktør i Norsk Industri, Stein Lier-Hansen mener en anstrengt kraftsituasjon vil blir en utfordring i 2022.

Etterlyser mer fornybarkraft

En anstrengt kraftsituasjon og fortgang i det grønne skiftet er blant de utfordringene Norsk Industri mener er viktigst å ta tak i ved inngangen til et nytt år.

Publisert Sist oppdatert

− Korona-pandemien påvirker dessverre fortsatt hele næringslivet. Det er bare å håpe at vi så raskt som mulig kan komme over i en normalisering av hverdagen, både på jobb og privat, sier administrerende direktør i Norsk Industri Stein Lier Hansen til Dagens Perspektiv.

Han mener man bør fortsette den digitaliseringen og de produktivitetsforbedringene pandemien har bidratt til å sette fart på av nødvendighetsgrunner.

− Behovet for kontinuerlige produktivitetsforbedringer har blitt forsterket i pandemien. Og dette vil bare fortsette inn i 2022, sier Lier-Hansen.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS