Ledelse

Fikk ny organisasjonskultur

En smidig og mer fleksibel arbeidsmetodikk ga mer fornøyde medarbeidere og kunder for tv-distributøren RiksTV.

Publisert Sist oppdatert

Ledergruppen hos tv–distributøren RiksTV er ikke fremmed for å gjøre endringer når det gjelder ledelse, organisering og teamutvikling. Etter å ha testet ut smidig og fleksibel organiseringsmetodikk (agil ledelse) i deler av organisasjonen, har selskapet nå valgt å implementere dette i hele organisasjonen. Dette har gitt svært gode resultater, både i forhold til kunde- og medarbeidertilfredshet, ifølge RiksTVs Director of People, Culture and Operations, Tobias Falkberger.

Falkberger begynte i RiksTV, da selskapet søkte en prosjektleder for drøyt fem år siden. Han merket seg allerede da at RiksTV ønsket å gå i en retning av smidig lederskap, der individet er viktigere enn både prosesser og verktøy.

– De største prosjektene vi jobbet med den gangen handlet om streaming, apper og tjenesteutvikling. Ambisjonen var at vi skulle gå over til en smidig organisasjonsmetodikk. Problemet var at selskapet ikke helt visste hvordan dette skulle gjennomføres i praksis, forteller Falkberger.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler digitalt og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS