Ledelse

Styreekspert mener valger av Svein Harald Øygard som ny styreleder i Norwegian er både fornuftig og smart.

− Fornuftig valg av ny styreleder i Norwegian

Det er ikke bare Jacob Schram. Også den nye styrelederen, Svein Harald Øygard, har vist tenner, og stilt villig opp for å fortelle omverden at «Nye Norwegian» blir å regne med.

Publisert Sist oppdatert

Frode Solberg er høyskolelektor ved Institutt for rettsvitenskap og styring ved Handelshøyskolen BI og blant annet nasjonalt fagansvarlig for BI’s styrekompetanseprogrammer

Solberg mener det nye Norwegian-styret framstår som både spennende og riktig. Særlig synes han valget av Svein Harald Øygard som styreleder er et fornuftig valg.

− Det er jo som kjent eiernes privilegium og plikt å sette sammen et styre og velge styreleder. Med valget av Øygard fremkommer det tydelig at eierne har tenkt mer på realkompetanse enn styreerfaring. Han har ikke all verdens styreerfaring, men han har viktig kompetanse som kan bidra til å legitimere Norwegian som selskap, sier Frode Solberg.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler digitalt og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS