Ledelse

Christian Fylkesnes (35) er avdelingsleder i det tekniske konsulentselskapet ÅF Norge AS. God kommunikasjon har vært avgjørende for at han har lykkes i sin lederrolle.

Forstå og bli forstått

Hvordan oppnår en 32-åring respekt som leder for en avdeling med erfarne fagfolk – innenfor en bransje han selv ikke er ekspert på? Til tross for uvisshet og spenning i forkant, er ikke Christian Fylkesnes (35) i tvil om svaret.

Publisert Sist oppdatert

Christian Fylkesnes ble branningeniør i 2001, og jobbet syv år i Oslo brann- og redningsetat. I 2008 kom tilbudet om å bli faglig leder/gruppeleder i det tekniske konsulentselskapet ÅF Norge AS. Overgangen fra kommunal forvaltning til det private ble stor.

– Jeg kom inn i et miljø der jeg ikke kunne alt det tekniske i byggebransjen. Jeg syntes det var vanskelig å måtte signere på papirer, og måtte ha bistand fra mine medarbeidere for å få god nok forståelse. De var dessuten sterkere enn meg på prosess og kundebehandling. I tillegg følte jeg meg blank på ting som fakturagrunnlag og lignende, sier han.

LES MER:Faste møtepunkter

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS