Ledelse

Oppskriften til Sumaya Jirde Ali på suksess for Fett er at tidsskriftet skal være åpnet, tilgjengelig og inkluderende for alle som vil utrykke sitt engasjement.

– Intellektuell latskap å definere andre feminister

Dialektkrøll, selvhat, identitetskrise og sjikane. Den prisbelønte forfatteren, poeten og påtroppende redaktør i det feministiske tidsskriftet Fett har rukket å oppleve mer enn de fleste 23-åringer. Nå er hun klar for å være en stige for andre forfatterspirer og gi mikrofonen videre.

Publisert Sist oppdatert

I 2017 kom Sumaya Jirde Ali´s første artikkel på trykk i det feministiske tidsskriftet Fett. Fire år senere har den frittalende bodøværingen tatt over stafettpinnen som redaktør i Norges største feministiske tidsskrift.

Den gang savnet hun mannlige minoritetsstemmer i samfunnsdebatten om feminisme og antirasistisk kamp. Det var dette temaet hennes første artikkel i Fett handlet om.

Nå lover hun å bidra til at flere stemmer kommer på trykk – både unge, eldre og minoriteter for å skaffe seg et bredere publikum i hele Norge. Kunst og dramatikk i form av anmeldelser og essays skal også få større plass i tidsskriftet.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Dagens Perspektiv

Se våre tilbud

Dagens Perspektiv
Digitalt

Se våre tilbud

Powered by Labrador CMS