Ledelse

Kamzy Gunaratnam mener Norge er preget av Janteloven og at folk er forsiktige med å skryte av seg selv og stikke hodet fram

– Jeg tror jeg irriterer på meg mange

Kamzy Gunaratnam er ikke redd for å tråkke folk på tærne og sier at tiden ikke er inne for henne å inngå kompromisser. – Jeg vet at jeg provoserer og utfordrer en del av det etablerte, men det er helt greit.

Publisert Sist oppdatert

Noen politikerspirer har ambisjoner om å gå inn i partiledelsen og kanskje en dag bli statsminister. Det har ikke Oslos varaordfører Kamzy Gunaratnam.

33-åringen gjorde politisk karriere i ung alder og ble en del av Oslo bystyre allerede som 19-åring. Hun mener noe om det meste, men følger en rød tråd i de kampene hun velger å kaste seg ut i.

For henne er arbeid, inkludering og likestilling hjertesakene. Hun er villig til å kjempe med nebb og klør for å dreie Norges største parti i en mer liberal retning.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS