Ledelse

– Jeg håper at det å bestille mat av og til kan erstatte hjemmelaget mat og tror at det å få restaurantmat på døren er en vane som er kommet for å bli, sier Elisabeth Stenersen.

– Jeg var sinnsyk i gjerningsøyeblikket

Selv om smitteverntiltak har stengt mange Oslos restauranter, har daglig leder i Wolt Norge Elisabeth Stenersen hyret opptil 100 nye bud i uken de siste ukene.

Publisert Sist oppdatert

Matleveringsbransjen er i en privilegert situasjon om dagen. På tross av at flere serveringssteder i hardt rammede norske byer må stenge dørene på grunn av økte smittetall, har det aldri vært større etterspørsel etter mat levert på døra.

Mange restauranter har derimot åpnet opp for hjemmelevering av mat for å prøve å holde driften gående gjennom pandemien. En relativ nykommer på markedet som gjorde sitt inntog i hovedstaden noen måneder før landet stengte ned, er det teknologiselskapet Wolt.

– Man føler seg todelt fordi vi jobber med restaurantbransjen som lider akkurat nå, mens vi opplever stor vekst. Det er en rar tilværelse, sier Elisabeth Stenersen over telefonen.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS