Ledelse
Som faglært kokk har man ikke lært om omfanget av bedriftsøkonomi eller en sunn bærekraftig bedrift, sier Even Ramsvik: – Jeg har måttet lære meg dette selv. Jeg har et kjempestort nettverk av næringslivsledere og andre ressurspersoner, og har sugd til meg av deres erfaring som en svamp.
Anne Valeur.
Kokken som ga avkall på Michelin-stjernen
Even Ramsvik har utvist en kvalitet mange ledere overser. Han ga seg på topp. Han la ned Michelin-restauranten Ylajali.
– Med restauranten Ylajali fikk jeg på en måte huka av en ambisjon. Ylajali, som kom fra Hamsun-karakteren Ylajali, jobbet jeg knallhardt for, den var mitt største mål. Det var den største anerkjennelsen jeg kunne få, det å drive en restaurant frem til en Michelin-restaurant.
Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd
99,- 750,-
KJØP
Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd
2835,-
KJØP
Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd
1,- 205,-
KJØP
Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd
2400,-
KJØP
Nylige artikler
Støres «kjekt å ha»-plan for Norge
Støre vil ha opp farten i Norge: – Flere ting tar for lang tid
Dødt løp for Ap og Frp i ny måling – begge får 25 prosent
Trond Bentestuen ny direktør i Norsk Tipping
Akershus fylkeskommune drives med evighetsperspektiv
Mest leste artikler
Slakter eget slagord
Forbundsleder Lill Sverresdatter Larsen i NSF varsler flere søksmål for overtidsbetaling til deltidsansatte sykepleiere
Digitaliseringsminister Karianne Tung om kunstig intelligens: En vekker for Norges digitale fremtid
Økende arbeidsledighet blant unge: Er arbeidslivet tilpasset Gen Z?
Lise Lyngsnes Randeberg: Unge arbeidstakere i advokatbransjen jobber ulovlig mye