Ledelse

Lars Lillo Stenberg er en av artistene du kan se på kontoret.

Kulturtilbud som bygger arbeidskulturen

Ansatte trenger felles opplevelser. Et kulturtilbud kan motvirke at ansatte tar lunsjen foran dataskjermen.

Publisert Sist oppdatert

Å skape rom for kulturopplevelser på arbeidsplassen øker ikke bare trivselen, men også kreativitet og arbeidsevne. Det viser en forskningsrapport utført av Østfoldsforskning, som evaluerte tilbudet Arbeidslivets Kulturseilas.

Kulturseilaset tilrettelegger for at de ansatte kan komme sammen på tvers av avdelinger, alder og bakgrunn i form av å sette sammen kulturtilbud. Å skape trivselsarenaer hvor folk kan komme sammen er viktigere enn noensinne i en stadig mer hektisk og digitalisert arbeidsdag, mener daglig leder Dag Henrik Skatteboe i Arbeidslivets Kulturseilas.

– Arbeidsmiljøer er i ferd med å bli mer og mer fragmenterte, og alle har ikke lenger gleden av å ha lederne sine i nærheten. Det er mer fjernledelse, reising, videomøter og hjemmekontor. Vi driver en motkultur som samler folk gjennom fokus på tilstedeværelse fremfor fravær, sier Skatteboe.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS