Ledelse

Kutt de eviglange e-post-trådene!

Ikke la e-post om ett emne formere seg til endeløse samtaler om noe helt annet i en og samme e-post-tråd.

Publisert Sist oppdatert

Du kjenner deg sikkert igjen. En e-post-samtale starter med noen enkle spørsmål og svar om et konkret emne, men så skjer det noe... Du selv, eller noen av de andre som står i til-listen, lurer på noe helt annet og sender avgårde også dette spørsmålet ved å trykke på svar-knappen. For det er tross alt det enkleste akkurat der og da.

Resultatet kan eviglange e-post tråder det er vanskelig å finne fram i. Rett og slett fordi innholdet ikke har noen ting med tittelen i emnefeltet å gjøre. Et annet irritasjonsmoment er når tråden utvikler seg til å handle om noe annet, mens alle mottakerne fremdeles står på til-listen. Dermed renner e-postene inn til ganske mange som ikke lenger har noen som helst interesse av det som foregår.

Skribenten Wayne Turmel gir i et innlegg hos Management Issues noen tips om hvordan du kan gå fram for å stoppe elendigheten. Dette er tre av dem:

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS