Ledelse

Melissa Mulholland hadde noen forutinntatte ideer om hva en konsernsjef skulle være da hun gikk inn i rollen. – Men så innså jeg at, nei, jeg må være tro mot den jeg er, for det er det som har fått meg hit.

Lederspeilet | Melissa Mulholland kom fra USA og Microsoft: Målet er å gjøre norske Crayon til en global IT-aktør

Men det var sønnen som var grunnen til at familien flyttet til Norge. – Jeg vet ikke om nordmenn er klar over hvor bra det er for barn å vokse opp her, sier Melissa Mulholland, konsernsjefen i Crayon.

Publisert Sist oppdatert

­Hun tar imot til intervju i toppetasjen i Crayons splitter nye hovedkontor i Nydalen i Oslo. Bygget er nytt og moderne. Det er åpent, store vinduer, treverk på veggene og grønne planter. En gigantisk vindeltrapp med en skinnende blank yttervegg slynger seg fra resepsjonen i første etasje oppover til sjette; som en skulptur.

Melissa Mulholland er begeistret over alt dette nye. Ikke minst er hun fornøyd med at de nå kommer til å se hverandre oftere enn de gjorde i det gamle bygget, som var mer oppdelt.

– Jeg har sagt til alle, prøv å ta trappene istedenfor heisen. Slik at vi kan se hverandre. Så nå går jeg trapper, da; puster og peser. For når jeg har sagt det, så må jo også jeg følge det.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS