Ledelse

– Vi har gått ut i flere kanaler enn vanlig, kontaktet folk og oppfordret dem til å søke, og spesielt jobbet målrettet med å få flere kvinnelige søkere, forteller Gunn Enli, prorektor ved Humanistisk Fakultet ved Universitetet i Oslo.

– Mange ser på ledelse som noe suspekt

Det er bare tre søkere til hver lederstilling i snitt når Humanistisk fakultet ved Universitetet i Oslo ansetter instituttledere denne våren. – Mange ser på ledelse som noe litt suspekt eller fremmed, sier prodekan Gunn Enli.

Publisert Sist oppdatert

I vår er det tid for å ansette nye ledere ved seks av de sju instituttene ved Humanistisk fakultet (HF) ved Universitetet i Oslo (UiO).

Søknadsfristen gikk ut 20. april. Etter at søknadsfristen til en av stillingene måtte forlenges på grunn av manglende søkning, har det nå kommet inn totalt atten søkere til seks stillinger.

Ved HF-fakultetet forskes og undervises det blant annet i fagene historie, litteraturvitenskap, filosofi, kulturstudier og musikkvitenskap.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS