Ledelse

De ansatte tar over mer av innholdsproduksjonen på intranettet.

Nå tar ansatte og data over intranettet

Bedrifters intranett vil ikke lenger styres av egne redaktører eller ledere. Nå tar systemer og ansattpublisering over, hevder kommunikasjonsdirektør.

Publisert Sist oppdatert

Kommunikasjonsdirektør Trude Hole i konsulentselskapet Bouvet Norge tror at vi nå ser starten på en endring i hvordan organisasjoner kommuniserer internt. Selv har hun og hennes bedrift skrotet sitt gamle intranett, og erstattet dette med en datadrevet og tjenesteorientert versjon, basert på tanken om at alle de ansatte selv skal produsere og publisere relevant innhold til intranettet. Dynamisk innhold skal ikke måtte publiseres kontinuerlig, slik at du ender opp med for mye innhold som må oppdateres manuelt. I stedet hentes dette direkte fra andre systemer. En slik omlegging innebærer at intranettet ikke styres av redaktører, men av systemer og de ansatte selv.

– Vi har laget svært mange intranettløsninger for diverse kunder opp igjennom årene, og ut i fra denne erfaringen er vi sikre på at dette er fremtiden for det vi i dag tenker på som intranett, sier hun.

Mer digitalisering

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS