Ledelse

Det er seniorene som vil bli virksomhetenes viktigste leverandør av kompetanse i framtiden, mener Abelia-direktør Birgit Abrahamsen. Og som de fleste andre foretrekker sikkert også seniorene hjemmekontor to dager i uka.

Nå trenger vi seniorene

Norske bedrifter vil fortsette å mangle kompetanse, og dermed blir seniorene viktigste kunnskapsleverandør på jobben. Dessuten, nå har det «satt seg»: To dager med hjemmekontor i uka er passe.

Publisert Sist oppdatert

­

Abelia har fått Rambøll til å gjøre en undersøkelse om utfordringer for framtiden blant Abelias mellomstore og store medlemsbedrifter. Abelia er NHOs landsforening for kunnskaps- og teknologivirksomheter og disse bransjene favner mellom 250.000 til 500.000 årsverk i privat sektor.

Det betyr at denne undersøkelsen gir en god indikator for den delen av næringslivet som dekker kunnskapsmedarbeiderne og hjemmekontoristene.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS