Ledelse

FLERE I ARBEID: – Døve og hørselshemmede har lavere yrkesdeltakelse enn andre. Sånn burde det ikke være, mener Hege Farnes Hildrum, Signos nye generalsekretær.

Nav-direktør går til Nav-leverandør

Mangeårig fylkesdirektør for Nav i Oslo, Hege Farnes Hildrum, har begynt i lederjobb i Stiftelsen Signo, som blant annet leverer tjenester til Nav.

Publisert Sist oppdatert

Etter nesten 11 år i Nav, hvorav seks år som fylkesdirektør i Oslo, tilrådte Hege Farnes Hildrum 3. september jobben som generalsekretær i Stiftelsen Signo.

Signo er en diakonal, ideell stiftelse innen Den norske kirke som gir tilbud til døve, hørselshemmede og døvblinde på vegne av det offentlige.

Organisasjonen tilbyr tjenester innen skole, arbeid, rådgivning og kurs, helse og omsorg, i samarbeid med blant annet Nav, flere helseforetak, fylkeskommuner og kommuner over hele Norge.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler digitalt og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS