Ledelse

Befolkningen blir eldre. Det er en trend at eldre drikker mer, bruker mer legemidler og utgjør en større del av dem som har en risikofylt rusmiddelbruk. Dette utgjør en strategisk blindsone for de som jobber innen rusfeltet.

Rus-trender skal gi ledere sterkere bevissthet

Ledere på rusfeltet har sett inn i fremtiden og identifisert åtte såkalte strategiske blindsoner for alle som jobber med rusproblematikk. Gjennom fremtidsanalyse skapes større bevissthet om utfordringene.

Publisert Sist oppdatert

­Ta en god bunke ledere og eksperter innen et fagfelt. La dem jobbe sammen om å identifisere hvilke trender og utfordringer som kommer til å prege fagfeltet de kommende årene. På den måten kan man begynne å forberede seg for fremtiden allerede nå, og dermed stå bedre rustet når «the shit hits the fan»…

Fremtidsstudie

Nasjonal kompetansetjeneste TSB (Tverrfaglig spesialisert rusbehandling) ønsket å utvikle et beslutningsgrunnlag for kommende veivalg og strategier på rus- og avhengighetsfeltet. For å få til dette, tok de i bruk fremtidsstudier som metode.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler digitalt og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS