Ledelse

– Å skape en konflikt bevisst, er ikke noen vits. Men kommer det en konflikt, gyver jeg løs, sier Arve Juritzen.

Sirkusdirektøren

Forlegger og gründer Arve Juritzen har fått barn og har lært seg å være tålmodig. Likevel må han fortsatt ha litt sirkus rundt seg. – Jeg har egentlig alltid vært en sirkusdirektør, sier han.

Publisert Sist oppdatert
– Jeg har alltid hatt business-gen, vet ikke hvorfor. Da jeg var fem eller seks måtte foreldrene mine spille bingo for å vinne tilbake tøfler, mel og andre ting de eide, og selvfølgelig måtte de betale for å spille bingo, forteller forlegger Arve Juritzen.

– Da jeg var litt større solgte jeg godterier til dobbel pris til barna i gata. Vi bodde litt unna butikken, så når jeg fikk bli med foreldrene mine til byen, kjøpte jeg opp og solgte videre. Da jeg var enda litt eldre, kanskje 15–16, stjal jeg pappas hjemmebrent, vannet den ut og solgte til gutta i gata. Det var da jeg fikk denne tannen slått ut …

Han peker på en fortann.

– … fordi en av de eldre gutta var misfornøyd med varene og kastet en opptrekker på meg. Tror det var da jeg forstod at forbrukernes rettigheter har stor kraft. He he.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS