Ledelse

Tidligere skøyteløper Johann Olav Koss fotografert på Scandic Edderkoppen i forbindelse med et foredrag om Right To Play-prosjektet han driver i 23 land. Smilende bilde mens han kaster en rød ball, gul bakgrunn.

Skøyteløperen som ville redde verden med lek

Folkehelten fra OL i Lillehammer i 1994 ga på nyåret ut boken «Med rett til å leke». Her forteller sosialentreprenøren lidenskapelig om motgangen og oppturene han opplevde da han stein for stein bygde opp organisasjonen Right to Play.

Publisert Sist oppdatert

Den tidligere norske skøyteløperen som har tre verdensrekorder og tre gullmedaljer i vinter-OL på Lillehammer under beltet ga nylig ut boken «Med rett til å leke» i Norge.

Noen minutter på overtid popper videobilde av sosialentreprenøren og firebarnsfaren opp på teams med en virtuell, lys fjellbakgrunn.

Han beklager forsinkelsen og forklarer at det var noen investeringsgreier som kom i veien. Og det er nettopp det Koss driver med om dagen. Han er sosialentreprenør, konsulent innenfor bærekraft og investor.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS