Ledelse

Rikke Lind starter i jobben den 10. januar 2022 og erstatter Lena Angela Nesteby, som har vært konstituert administrerende direktør siden i sommer

Slutter i Redningsselskapet for å bli toppsjef i togselskap

Styret i togselskapet SJ Norge har ansatt nåværende generalsekretær i Redningsselskapet, Rikke Lind som ny administrerende direktør.

Publisert Sist oppdatert

Rikke Lind starter i jobben den 10. januar 2022 og erstatter Lena Angela Nesteby, som har vært konstituert administrerende direktør siden i sommer.

– Å lykkes med jernbanen er utrolig viktig for å binde landet vårt sammen på en bærekraftig måte, og jeg føler meg heldig som får bidra inn i dette arbeidet. Ikke bare må vi sørge for at togreiser er trygge og pålitelige, men vi må også levere fantastiske reiseopplevelser for kunden.

– Det er en spennende tid både for den norske jernbanen og SJ Norge. Jeg vil jobbe for at toget skal få den posisjonen det fortjener, både hos myndigheter og de reisende, sier Rikke Lind i en pressemelding.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS