Ledelse

De første ukene som sjef for McDonald´s måtte Børre Kleivan stå på kjøkkenet slik alle andre som starter i restaurantkjeden må.

Tempoet på kjøkkenet tok nesten knekken på McDonald’s-sjefen

Det var ingen unntak for Børre Kleivan da han skulle i opplæring for topplederjobben i McDonald’s. I flere uker måtte han stekte fries, pakke burgere og servere kunder. – En time i Drive-Thru er ingen spøk, sier Norgessjefen.

Publisert Sist oppdatert

Oppdatert torsdag 14.10.21 klokka 11.55: Børre Kleivan gikk onsdag 13.10.21 av etter kritikk for brudd på arbeidsmiljøloven på McDonalds-restauranter i Bergen.

På McDonald’s i Storgata i Oslo er Norgessjef Børre Kleivan i full gang med å rydde opp etter en uheldig kunde i trappa opp til andre etasje i restauranten.

Den dresskledde mannen skiller seg ganske mye ut fra de uniformkledde ungdommene som i høyt tempo styrer hovedrestauranten til McDonald’s i Norge.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS