Ledelse

Etter 40 år i utelivsbransjen, vil Jan Vardøen nå konsentrere seg mer om film.

− Tid er ferskvare

Jan Vardøen har vært på reise siden han var 16. En gründerreise kaller han det selv. Inkludert noen ville ideer, en anselig mengde rødvin og en særdeles effektiv utålmodighet.

Publisert Sist oppdatert

− Jeg ser egentlig ikke på meg selv som leder. Jeg leser verken Dagens Næringsliv, Dagens Perspektiv eller Kapital. Jeg må bli minnet på at jeg er sjef.

Det sier altså Jan Vardøen. Oslos ukronede utelivskonge de seneste årene. Som startet med å lage sin første bar i «et hull i veggen» på trygge, hjemlige Grünerløkka, og som i disse dager starter opp to nye pizzarestauranter i sin tredje norske by, Bergen, etter Oslo og Fredrikstad.

Korona-møter

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Dagens Perspektiv

Se våre tilbud

Dagens Perspektiv
Digitalt

Se våre tilbud

Powered by Labrador CMS