Ledelse

Som ny rektor for ­Norges Handels­høyskole vil Øystein Thøgersen at institusjonen som han leder skal ha substans, og at den skal være relevant og synlig.

– Tiden er kommet for å løpe veldig fort

Den nye NHH-rektoren, Øystein Thøgersen, drar en gang i året racerbanen Nürnbergringen i Tyskland for å kjøre bil i høy fart. Nå er han også klar for å skru opp tempoet ved Norges Handelshøyskole noen hakk.

Publisert Sist oppdatert

Øystein Thøgersen er som en menneskelig virvelvind. Alle som kommer i kontakt med ham, havner i et dragsug av vibrerende vitalitet. Han har en arbeidskapasitet som få andre. Han brenner av entusiasme for sitt virke og alt han driver med. Han beveger seg som om han har en viss mann i hælene. Ja, og så snakker han fortere enn en stakkers journalist kan notere.

Thøgersen må være en av de mest rastløse menn på jord. Likevel tar han seg som rektor tid til å snakke med studentene. Han har alltid en positiv kommentar til sine ansatte når han møter dem på sin vei. Han er villig til å gi av seg selv. Det er da også hans uttalte mål, å være tilgjengelig og lyttende.

Det er ikke vanskelig å se at hans entusiasme smitter over på omgivelsene. Det er vanskeligere å se for seg at han sitter stille på et kontor.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS