Ledelse

Velkommen, nok en gang. WEF-gründer Klaus Schwab ønsket denne uken velkommen til det 53. toppmøtet i Davos.

Til Davos for å oppgradere programvaren

World Economic Forums toppmøte i Davos er blitt gjenstand for et økende antall villere og villere konspirasjonsteorier. Det er en konsekvens av at det har blitt vanskeligere og vanskeligere å ta ideologien som ligger til grunn for møtet på alvor.

Publisert Sist oppdatert

­ANALYSE

I juni 2020, mens verden ramlet fortumlet ut av koronapandemiens første bølge, delte det britiske kongehuset en video av Charles. Blandet sammen med klipp av skogbranner og tomme gater på den ene siden og nymonterte solpaneler, glødende megabyer, og endeløse, grønne skoger på den andre, talte den daværende kronprinsen om en «utrolig mulighet».

Verden har behov for et paradigmeskifte, slo Charles fast, og tiden for å handle er nå. Videoen, som bar tittelen #TheGreatReset, var laget i samarbeid med World Economic Forum. De delte en video med identisk budskap samme dag. Senere den sommeren publiserte styreformann i World Economic Forum, Klaus Schwab, boka Covid-19: The Great Reset.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS