Lederspeilet

Toppidrettssjef Tore Øvrebø utenfor kontorene til Olympiatoppen.
Toppidrettssjef Tore Øvrebø er opptatt av fellesskapet i toppidretten og at kvaliteten på det sportslige opplegget er så god at landslagene er det naturlige valget for utøverne.

Toppidrettssjefens jakt på de største OL-øyeblikkene

I OL i Paris håper toppidrettssjef Tore Øvrebø på mange øyeblikk der utøvere lykkes, for så å feire sammen med de andre utøverne i troppen. – Da blir jeg rørt. Hver gang.

I mai la Tore Øvrebø fram Olympiatoppens offisielle OL-mål: åtte medaljer i OL og seks medaljer i Paralympics. Selv har han vært med i OL én gang som utøver, tilbake i 1988, og denne sommerens OL i Paris blir hans femte OL som toppidrettssjef og sjef for Olympiatoppen.

Noe av det han blir målt på som toppidrettssjef, er medaljefangsten i de olympiske lekene, men det er ikke et nøyaktig antall medaljer som står øverst på hans egen liste over det som gleder ham mest i et OL. 

Der står feiringene «på bakrommet».

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler digitalt og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS