Ledelse

Mange sjefer? Som leder for UDIs spesialavdeling F1 blir man nok fulgt nøye med på av UDI-sjef Frode Forfang. Også statsråd Sylvi Listhaug og andre i departemente vil muligens vise sin interesse. «Justis- og beredskapsdepartementet kan ha instruksjonsmyndighet», heter det blant annet i stillingsutlysningen. .

UDI søker sjef for «spesialenheten F1»

«UDI søker etter enhetsleder til spesialenheten F1». Det høres ut som noe i en amerikansk spionthriller: F1 jobber med «asylsaker som kan berøre grunnleggende nasjonale interesser og utenrikspolitiske hensyn». Det handler om å luke ut folk som har begått alvorlige kriminelle handlinger. Og litt om Mulla Krekar.

Publisert Sist oppdatert

Spesialenheten F1 ligger inn under Asylavdelingen i UDI, som er den største i Utlendingsdirektoratet – med 500 ansatte. Asylavdelingen er den avdelingen i UDI som har hatt størst vekst det siste året. Spesialavdeling FI er en del av Asylavdelingens juridiske spesialområder, og har per i dag 25 ansatte, heter det i stillingsutlysningen fra UDI.

Delikate oppgaver

Som leder for denne spesialavdelingen må du være jurist i bånn. Og du bør ha svært gode lederegenskaper, heter det.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS