Ledelse

– Jeg forstår veldig godt at man legger vekt på frivillighet, men det er alltid en del av meg som har følt at det er ikke en motsetning å kunne gjøre godt og fortsatt tjene på det, sier sosialentreprenør Nassima Dzair.

Utvikler morgendagens ledere

Nassima Dzair er grunnlegger av InterBridge og kurser til daglig morgendagens endringsagenter i å ta større samfunnsansvar i sitt lokalmiljø, men med et globalt perspektiv.

Publisert Sist oppdatert

InterBridge kurser ungdom mellom 13 og 18 år i å bli endringsagenter som tar samfunnsansvar i sitt lokalmiljø, men med et globalt perspektiv. Dette er ungdom med ulik bakgrunn som inkluderes på tvers av sosiale og geografiske skillelinjer. Målet er å gi de unge et bedre liv. Ved at ungdommene føler tilhørighet og tar ansvar for å gjøre sine omgivelser mer inkluderende og bærekraftige er de med på å gjøre samfunnet sitt bedre.

Den smilende 32-åringen møter meg i resepsjonen på Sentralen i Oslo mens hun fortsatt diskuterer med kollega Nina Zimmer om utvidelsen av læringsplattformen InterBridge og deres kommende globale videokampanje.

Hun forklarer at tiden igjen har løpt i fra henne og at hun må få kjøpt seg lunsj før vi går opp til det åpne kontorlandskapet på SoCentral der samfunnsinnovatører knekker ut løsninger for å gjøre verden til et bedre sted.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS