Ledelse

Administrerende direktør, Tonje Wikstrøm Frislid, sammen med kabinbesetning på Oslo lufthavn før avgang med Flyr sin første flyging til Tromsø.

Vil gjøre luftfarten mindre kynisk

Toppsjef Tonje Wikstrøm Frislid tar opp kampen om reiselystne nordmenn mot sin gamle arbeidsgiver Norwegian. Denne uken hadde Flyr sin første innlandsflygning i Norge.

Publisert Sist oppdatert

Mens pandemien herjet på sitt verste i Norge og de fleste fly var satt på bakken, fikk Tonje Wikstrøm Frislid en telefon fra gründerne bak det nyoppstartede flyselskapet Flyr. De ønsket den erfarne lederen med på laget.

Selv om hun ikke hadde hatt mange måneder som forretningsdirektør for Facility Management-leverandøren Coor, valgte hun å gripe muligheten for å lede Erik G. Braathens nye flyselskap.

En uke før Flyrs første fly tar av fra Oslo til Gardemoen, forteller Wikstrøm Frislid at de er i god rute og at prosessen med å stable sammen et helt nytt flyselskap har gått nokså smidig.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS