Ledelse

– Hvis vi skal gjøre noen endringer i styret fremover, vil vi se etter bredere energi kompetanse inkludert fornybar energi, sier Tone Lunde Bakker.

Vil ikke ha eksperter inn i styrene

– Det å sette en klimaekspert som ikke kan noe annet inn i et styre, vil være uansvarlig, sier leder av valgkomiteen i Equinor, Tone Lunde Bakker.

Publisert Sist oppdatert

Debatten om hvem som har en rettmessig plass i styret, er helt i startgropen. Kritikerne vil ha inn eksperter - gjerne på klimaendringer. Men styreveteraner advarer.

Dagens Perspektiv møter Swedbank Norge sjefen som også leder valgkomiteen i Equinor, under «Leading for the future»- konferansen. Tone Lunde Bakker var på plass for å diskutere optimal sammensetning av styrene.

Bakgrunne var den internasjonale elektrogiganten Siemens tilbud til den 23 år gamle tyske klimaaktivisten Luisa Neubauer om en plass i selskapets styre.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS