Ledelse

Gutta i Level2, fra venstre: Interaction designer Herman Freng Billett, 3D-modellør Joe Even Mariboe Bråtane, slags- og markedssjef Egill Rasmussen, organisasjonspsykolog Jon Erik Børresen og spillteknolog Hampus Hegre Brauten.

Vil tilby verden digital lederkonsulent

Pandemien var en kickstart for utviklingen av de digitale leder-coachene «Therese» og «Edgar». Nå testes nyvinningen fra Oslo-selskapet Level2 ut i stor skala. Drømmen er «verdensherredømme».

Publisert Sist oppdatert

Hvis du har vært leder i mer enn tre uker, har du sikkert vært på kurs, seminar eller samlinger der «lederutvikling» er en av overskriftene. Så har en eller annen ekspert tegnet og forklart hvordan du skal forholde deg til teamet ditt, til sjefene dine og til deg selv i lederrollen.

Etter en bedre middag på lørdagskvelden og en kjapp oppsummering søndag morgen, er det rett hjem til en ventende hverdag, der nyvunnen innsikt og kunnskap raskt drukner i mer presserende og veldig dagligdagse gjøremål.

«Collaborative Workplace»

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS