Nyskaping

Helsemegling til Norge

– Vi vet at det er sammenheng mellom god helse, ernæring og det å være i en viss form for aktivitet, sier gründer av nystartet helseforetak.

Publisert Sist oppdatert
Helse og omsorgstjenester som tilbys i Norge er vanskelige å få oversikt over dersom man ikke er kjent med det norske helsevesenet. Det finnes en rekke tilbud, private og offentlige, men ikke alle har kapasitet eller ork til å sette seg inn i hva den enkelte kan ha rett på, hevder gründer An Magritt Drøsdahl.
Hun har etablert det nye foretaket, Helsemeglerne, i Norge. Virksomheten er annerledes enn andre private helserelaterte foretak, forteller hun:
– Helsemeglerne er et privat firma som tilbyr et bredt spekter av profesjonelle tjenester innen helse, sykdom, alderdom, ernæring, trening og aktivitet Meglerne arbeider for å sikre menneskers rettigheter og finner de beste helse- og / eller omsorgstilbudene for den enkelte eller dens pårørende. De fleste mennesker kjenner ikke sine egne rettigheter når det gjelder helse, og eller omsorgstjenester. Ofte befinner man seg i en sårbar situasjon når man har behov for nettopp disse tjenestene, og da er det en trygghet å ha noen som kan hjelpe deg med å vurdere hva du trenger, og hva du har krav på, sier An Magritt Drøsdal.
Foto
Gründer og daglig leder i Helsemeglerne, An Magritt Drøsdal. Foto: Privat.

Finne riktig behandling

Hun forteller at Helsemeglerne bestrener seg på å finne de beste løsningene for hver enkelt, uansett hvilken livssituasjon man befinner seg i.
– Vårt mål er å bidra til at hvert enkelt menneske skal få realisere seg selv gjennom gode helse og omsorgstjenester, et tilrettelagt aktivitetsnivå og et sunt kosthold. De som tar kontakt med Helsemeglerne er ofte mennesker som har vært utsatt for sykdom eller skade, og som ønsker bistand til å finne riktig behandling i en vanskelig situasjon – eller pårørende som har eldre foreldre som ønsker å få vurdert sin mor eller fars muligheter til fortsatt å bli boende hjemme, sier Drøsdal.
Helsemeglerne holder til i Oslo, men har samarbeid med kunder i alle landets kommuner.
Powered by Labrador CMS