Chris Poad, CEO i Oda.

Oda nedbemanner 150

Oda nedbemanner 150 ansatte i Oda Group Service, og vil slå sammen den svenske, norske og globale lederguppen. Samtidig utsettes internasjonale ekspansjonsplaner for å nå målet om lønnsomhet i både det norske og svenske markedet i løpet av 2025.

– Dette er en følelsesladet dag. Det er leit å måtte ta farvel med dyktige kollegaer som har lagt ned en enorm innsats for Oda og våre kunder, og jeg vil benytte anledningen til å takke for det arbeidet de har gjort og ønske dem all lykke til videre. Samtidig mener jeg at de grepene vi nå tar er nødvendige og viktige for å sikre at Oda blir lønnsomt og at enda flere kunder kan få lave priser levert på døra, sier administrerende direktør Chris Poad i Oda i en pressemelding-

Oda slo seg sammen med med Mathem, Odas motpart i Sverige før jul i 2023. Omleggingen til Odas kunde - og logistikkplattform er i full gang i Sverige og vil ifølge selskapet bidra til å øke effektiviteten på lageret og i distribusjonen til Mathem. 

I Norge har Oda ansatt over 400 sjåfører i løpet av det siste året for å håndtere den økende etterspørselen. Fremover skal det kommersielle håndverket i begge markeder styrkes for å sikre raskere lønnsomhet. Oda har fortsatt en visjon om å bli en nordisk markedsleder innenfor dagligvarer på nett, men setter videre internasjonal ekspansjon på vent. Av den grunn vil 150 ansatte i Oda Group Services bli nedbemannet som følge av endret fokus, heter det i pressemeldingen.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS