Nyskaping

Regnskapets nøkkeltall

Du får her muligheten til å lære deg det viktigste i regnskapet. Det bør du kunne selv om du skulle tilhøre de mange som har satt bort regnskapet for å konsentrere seg om kjernevirksomheten sin.

Publisert Sist oppdatert

De fleste har en viss forståelse av hva regnskap er, og hvorfor det er viktig. Samtidig vegrer mange seg for å gå inn i fagområdet for å lære seg de grunnleggende prinsippene. Resultatet kan bli at de mister kontrollen over en viktig funksjon i bedriften sin. De blir prisgitt andres kompetanse.

Gunnar Engelsåstrø, som har skrevet boka ABC for ikke-økonomer, er tindrende klar på at gründere bør gjøre hjemmeleksa si.

– Hvis du setter bort regnskapet uten å kunne lese regnskapsrapportene, mister du innsikt i svært viktige deler av virksomheten din. Du legger fremtiden til bedriften i andres hender, sier han.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS